Intakegesprek

Over Samantha Ravestein

Ik ben Samantha, eigenaar van Stand Strong Sport en moeder van een zoon. Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring in het geven van groepslessen en sinds kort heb ik mij ook gespecialiseerd in het trainen tijdens en na de zwangerschap. Ik vind het fantastisch om andere vrouwen te helpen met een gezonde, actieve levensstijl en die weer stevig in de schoenen willen staan.


Ik bied speciale groepslessen voor moeders in alle levensfases (voor, tijdens en na de zwangerschap). In een veilige en vertrouwde omgeving kun je samen met andere vrouwen werken aan je conditie en kracht.


Mijn missie is om alle vrouwen en aanstaande moeders weer lekker in de vel te laten zitten en te ervaren hoe fijn het is om in beweging te komen en fit te blijven. Ik deel mijn enthousiasme, praktijkervaring en kennis graag met jou en sta voor je klaar wanneer je vragen hebt!


stand strong sport trainster trainer bootcamp boksen zwijndrecht

Wat zeggen andere vrouwen

Heel tevreden met Stand Strong Sport! Gevarieerde, leuke en uitdagende lessen. Trainster Samantha verzorgt de lessen met hart en ziel. De leuke en gezellige dames die trainen zorgen voor een leuke en veilige sfeer.
Jamila
Gevarieerde lessen, genoeg keuze qua sport. Samantha weet wat ze doet waardoor het voor iedereen mogelijk is om (aangepast) te sporten. Bovendien is het een hele leuke groep vrouwen en is het altijd erg gezellig!
Soraya
Ben je snel de sportschool beu? Dan zeg ik, kom sporten bij Stand Strong Sport! Voor mij persoonlijk echt een hele fijne manier van sporten, er is veel keus qua lessen, van cardio boksen tot jumping fitness. Samantha verzorgt de lessen altijd super leuk, er wordt hard getraind maar ook zeker gelachen met de meiden.

Melissa