Reviews - Wat vinden onze leden

"WISSELENDE EN CREATIEVE WERKVORMEN"

Fijn sporten bij stand Strong! Wisselende en creatieve werkvormen en voldoende sport keuze door de week heen. Ik vind het een fijne sfeer waar je je eigen sport doelen kan behalen. Top!

Natascha

Elke week is weer anders en er is genoeg uitdaging.
Er is aandacht voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Er hangt een goede sfeer.

Samantha is een sympathieke trainster die ervoor zorgt dat je steeds een stapje verder komt en gaat. Ik ga iedere week met plezier boksen en bootcampen.


Inge

Vorige week dinsdag was de eerste keer boxing en bootcamp les. Wat een leuke les was dat, na deze les was de cardio boxing. Ik was nog even blijven zitten en gekeken hoe dat er uit zag. Gisteren die les mee gedaan en was geweldig leuk. Veel enthousiaste meiden en de trainster Samantha wist ons goed bezig te houden en te zweten. Ik heb nu al zin in volgende week. Bedankt voor deze ervaring!

Esther

Samantha is een fijn en open persoon, waardoor je je al heel snel welkom voelt in haar les. De lessen zijn iedere keer weer anders en uitdagend.

Ze staat open voor feedback en doet daar dan ook wat mee. Iedereen kan sporten op zijn eigen tempo wat het dus voor iedereen toegankelijk maakt. Oftewel een echte aanrader voor iedere vrouw.


Annelin

"Sporten bij Samantha is echt super!" De trainingen zijn altijd weer verrassend en uitdagend. De sfeer is gezellig en ontspannen. Er is voor iedereen plek, je mag zijn zoals je bent.


Marieke

Passie, plezier en progressie.. Dát is waar Samantha voor staat en dat is ook wat ze over weet te brengen tijdens de superleuke lessen. Steeds weer anders en als je wilt met meer uitdaging. Mede dankzij de motivatie van Samantha (zowel tijdens de sportlessen als 'thuis') ben ik in een jaar tijd 16.8 KG afgevallen. Als er 26 uur in een dag zouden zitten zou ik elke dag bij Stand Strong Sport willen sporten!

Marielle

De bootcamp lessen zijn nooit hetzelfde, zo blijft het leuk en uitdagend! Het is een leuke groep, met mensen van allerlei niveau's. Je kan alles op je eigen niveau doen, maar je wordt zeker uitgedaagd om meer te doen en vooruit te gaan!
De trappentraining is een super leuke, afwisselende training goed voor de beentjes en het uithoudingsvermogen!
Bij beide trainingen is het uur zo voorbij en kom ik thuis met een voldaan gevoel!

Suzanne

Ik volgde eerst bootcamp lessen in Dordt maar vanwege de afstand ben ik online gaan zoeken naar bootcamples in Zwijndrecht. Ik kwam bij Samantha uit en ben eigenlijk gewoon op de gok een proefles gaan doen. Super blij dat ik dat heb gedaan want het voelde gelijk goed..lekkere pittige lessen die goed aansluiten bij mijn verwachting. Leuke groep ook en voor iedereen toegankelijk. Na elke les weer een voldaan gevoel.. heerlijk!!

Danielle

Cardio Boksen bij Stand Strong Sport is echt geweldig! Onwijs gezellige en sportieve boks trainingen van een zeer gemotiveerde trainster! Ik kan het iedereen aanraden een keer mee te doen en geloof me, na 1 keer ben je helemaal verslaafd!!

Eline

De trainingen die gegeven worden zijn erg leuk, intensief en afwisselend. Ik doe zelf mee met bootcamp en aan cardio boxen. Je volgt de trainingen in een groep maar toch wordt er ook individueel naar je gekeken. Als een oefening te zwaar is of je hebt blessures dan wordt er een andere oefening voor je bedacht. Er wordt dus altijd op je gelet en je krijgt goed advies!

Ben erg tevreden met de lessen en zou het nergens anders willen volgen! Samantha je bent een topper!!

Danielle

Als je een sport zoekt die écht leuk is, moet je het hier eens gewoon proberen. Je kan cardio boxing, bootcampen, crosstraining volgen en het is allemaal superleuk! Met een trainster die zo oprecht glimlacht dat het nog leuker maakt, een gezellige groep om samen mee te sporten en uitdagende en afwisselende oefeningen. Leuk als je al langer sport, maar ook als dit je eerste stap is! Dit is pas een goede voornemen! (en niet alleen voor in januari hoor :P ) Kom een keertje een proefles volgen, gezellig!

Kimberley

Een mooi gemêleerd gezelschap, waar sportieve inzet en plezier hand in hand gaan. Voor ieder wat wils, als je de uitdaging zoekt om je grenzen op te zoeken dat wordt je niet teleurgesteld. Heb je (tijdelijk) een beperking dan wordt daar rekening mee gehouden waardoor je jezelf kunt blijven zonder druk te ervaren. In de groep traint ieder op zijn eigen niveau, waarin sportiviteit en plezier altijd voorop staat. De lessen zijn zeer gevarieerd en ik heb nog niet meegemaakt dat ik een les als saai heb ervaren. Lekkere groepsdynamiek en goede sfeer waarbij de nodige zweetdruppels vallen. Ongeacht of je binnen sport of in de buitenlucht, je gaat altijd met een voldaan gevoel weg. Ontspanning door inspanning. Enige "minpuntje" is het aftellen, hierdoor lijkt dat in een minuut meer dan 60 seconden zitten maar ja een stopwatch liegt niet he ! :)

Peewee

Vorige week dinsdag was de eerste keer boxing en bootcamp les. Wat een leuke les was dat, na deze les was de cardio boxing. Ik was nog even blijven zitten en gekeken hoe dat er uit zag. Gisteren die les mee gedaan en was geweldig leuk. Veel enthousiaste meiden en de trainster Samantha wist ons goed bezig te houden en te zweten. Ik heb nu al zin in volgende week. Bedankt voor deze ervaring!


Annelin

Heel veel variatie in de trainingen en veel keuze in de boekingen. Heel gezellig.


Els

Bootcampen bij Samantha is betrouwbare lessen krijgen van een enthousiaste instructrice. Kom gerust een keertje meedoen, ook voor mensen met overgewicht en een slechte conditie. Iedereen wordt geaccepteerd zoals ie is!

Bo

Inmiddels al enige tijd actief bij stand strong sport. Hartstikke leuk, leuke dames, leuke eigenaresse/trainster en de mogelijkheid om af te wisselen in dagen en activiteit. Bevalt mij super. Zeker de eerste periode vergat ik nog al eens in te plannen daar werd ik dan ook nog even aan herinnerd heel fijn want dat motiveert.

Sanne

Vorige week dinsdag was de eerste keer boxing en bootcamp les. Wat een leuke les was dat, na deze les was de cardio boxing. Ik was nog even blijven zitten en gekeken hoe dat er uit zag. Gisteren die les mee gedaan en was geweldig leuk. Veel enthousiaste meiden en de trainster Samantha wist ons goed bezig te houden en te zweten. Ik heb nu al zin in volgende week. Bedankt voor deze ervaring!

Esther

Ik sport nu al bijna 3 jaar met heel veel plezier bij Stand Strong Sport. Samantha motiveert iedereen op een professionele manier.

 Tijdens de Coronamaatregelen is ze altijd op zoek gegaan hoe ze ons toch op een verantwoorde manier les kan geven. Hierdoor zijn de sportlessen nooit stil komen te liggen. Heel fijn dat Samantha echt betrokken is bij haar sporters!

Jolieze

Sinds heel wat jaren ben ik lid bij Samantha en ik ga nog steeds met veel plezier naar haar lessen. Door een vriendin was ik op Stand Strong Sport geattendeerd. Wij waren beiden opzoek naar een sport activiteit die vooral buiten werd gehouden. Na een proefles zijn wij nooit meer weggegaan.  

Wat ik zo leuk vind bij Samantha is dat zij altijd weer leuke lessen verzint, zodat het ons motiveert om te blijven komen sporten. Ook tijdens deze vervelende Corona tijd blijft Samantha ons motiveren om te blijven sporten. Dit doet ze door ons challenge‘s te sturen en online lessen te plaatsen.

Wanneer het mogelijk is organiseert Samantha een aantal keer per jaar een heel leuk sportief uitje, met als afsluiter een lunch. Dit is ook een echte aanrader! Al met al is het een hele leuke en gezellige sportclub.

Bianca

Zeker in de Corona tijd, toen ik mijn medesporters vaker zag dan mij familie of collega’s!

Het is een fijne warme club die door Samantha uiterst professioneel wordt gerund. Ze heeft oog voor de persoon en motiveert je om alles te geven.

Ze heeft afwisselende lessen: voor ieder wat wils. Daarnaast is ze zeer flexibel en creatief: dat is in de afgelopen Corona tijd wel gebleken. Haar leden staan voorop!

Paula

 Super leuke sportschool. Veel afwisseling in de lessen. Iedereen kan op eigen niveau sporten. Samantha is een geweldige trainer, ze is open en je voelt je vanaf moment één welkom.

Echt een aanrader als je uitgedaagd wil worden, afwisseling nodig hebt en op een leuke en gezellige manier wilt sporten.

Lysette

De lessen van Samantha van Stand Strong Sport zijn altijd leuk en gevarieerd en de sfeer is er super relaxt. Alles op eigen niveau. Zelfs in deze “lastige” tijden probeert ze altijd een manier te vinden om iedereen aan het sporten te houden.

Via ouder-kind boksen zijn mijn kinderen ook enthousiast geworden en ook daarvoor zet ze alles op alles om het door te laten gaan. Samantha blijf zo doorgaan, je bent een topper!!!

Mabel

 Het trainen bij Stand Strong Sport staat voor elke keer weer nieuwe en gevarieerde work-outs.

Zelfs in de coronaperiode zorgde Samantha van begin af aan ervoor dat we konden sporten, hetzij thuis met steeds nieuwe workoutvideo’s als door zo snel mogelijk georganiseerde buitentrainingen. De overige sportscholen kunnen en konden hier niet aan tippen.

Daarbij is Samantha, degene die lesgeeft, gewoon een fijn en sociaal persoon. Ze kent en ziet bovendien al haar leden echt. En binnen de groep heerst er een gezellige en motiverende sfeer. Dit alles zorgt ervoor dat ik graag sport bij Stand Strong Sport. 


Marianne


Een nieuw virus zorgde ervoor dat bijna de hele wereld op slot ging. Gelukkig had Samantha daarop al heel snel iets bedacht: we konden online lessen volgen, zodat we toch in beweging konden blijven.

 

Gelukkig gaf ze al snel weer groepslessen, zodra het weer kon en mocht. In de zomer eerst op een groot grasveld waar we ruim voldoende afstand konden houden. Later, toen de maatregelen weer strenger werden en de groepjes kleiner, op een afgesloten schoolplein.

 

Hier sporten we in eerste instantie in drie groepjes van twee personen. Toen er nog meer mogelijk werd werden die aantallen aangepast in overleg met de Gemeente Zwijndrecht. Tussen en binnen de groepjes kunnen we steeds genoeg afstand houden, waardoor we netjes alle coronamaatregelen volgen. De lessen zijn wel anders dan voor Corona, maar zeker niet minder leuk of afwisselend.  Maar ik verbaas me er elke keer weer over hoe creatief Samantha weer is bij het bedenken van nieuwe workouts. Dat houdt het sporten lekker afwisselend en daardoor aantrekkelijk.

 

Juist in deze tijd is het zo ontzettend belangrijk om fit en gezond te blijven, dus ik ben blij dat ik het afgelopen jaar bijna continu heb kunnen sporten. Bedankt Sam! :)

Kim

Gun jezelf een sportmoment!

Sporten helpt je belastbaarder en sterker te worden.  

Hoe sterker je wordt, hoe lichter de dagelijkse taken aanvoelen.