PowerMama lessen in Zwijndrecht


Hoe fitter tijdens de zwangerschap, hoe groter de kans op sneller herstel na de bevalling.

BETTER IN = BETTER OUT

Omdat jij het verdient!

Hey aanstaande moeders en mama's in spe!


Wil jij ook blijven sporten gedurende je zwangerschap? En na de bevalling weer fit zijn?


Een zwangerschap en bevalling vragen echter heel wat van je lichaam. Het is dan ook verstandig om voldoende rust te nemen en het sporten tijdens en na je zwangerschap verantwoord aan te pakken. Maar hoe doe je dat?


Blijf lezen, want ik ga je hierbij helpen!

Waarom PowerMama?

Ik bied, binnen Stand Strong Sport PowerMama programma`s aan. Ik leer je verantwoord bewegen in het dagelijks leven als zwangere en moeder. Hoe kun je klachten voorkomen of ga je er mee om? Ook leg ik je uit hoe ademhaling, houding en bewegingspatronen helpen tijdens je zwangerschap en je herstel.


Het PowerMama programma is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken. 


In het PowerMama Programma focussen we op functionele bewegingen, waarbij we kracht en cardio combineren. Speciale aandacht gaat naar de buikspieren (core), bekkenbodem, ademhaling en houding. 
HÉ STOERE MAMA, WIL JIJ: 

  • Fit en energiek zwanger zijn?
  • Je fysiek en mentaal sterk voelen?

  • Een gezond gewicht behouden en lekker in je vel zitten?

  • Zo fit mogelijk je bevalling in en hiervan sneller herstellen?

  • Lekker blijven trainen en je informeren over de fysieke veranderingen waar je rekening mee moet houden? 

  • Kletsen en ervaringen delen samen met andere (a.s) mama's?

  • Minder last hebben van je zwangerschapskwalen, zoals bekkenbodem-, onderrug klachten en incontinentie?

Wist je dat?

Gemiddeld één op de vier volwassen vrouwen heeft last van klachten aan de bekkenbodem zoals ongewild urineverlies tijdens inspanning en drie op de tien vrouwen houdt na de eerste zwangerschap een lichte diastase.

Je kunt bij ons terecht voor:

Power Mama Programma- 8 weken

De PowerMama trainingen zijn ontwikkeld voor zwangere vrouwen die tijdens de zwangerschap sterk en fit willen blijven. Maar we gaan verder dan alleen fysieke training. Ons programma bevat ook een theoretisch onderdeel.

Core Restore Programma- 4 weken

Wil jij het sporten weer oppakken na jouw bevalling? Wil je het trainen weer rustig opbouwen met professionele begeleiding en extra aandacht voor buikspieren, mobiliteit en bekkenbodem?

Power Mama gemixt lessen

Een combinatie les van zwanger en recent bevallen mama's! Ook voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken. Met deze workout kan jij door nadat jij het PowerMama of Core Restore Programma hebt gevolgd.

Certificering PowerMama

PowerMama is een bewezen effectief en erkend trainingsconcept voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap. PowerMama is geaccrediteerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Alleen organisaties met een actieve licentie mogen de naam, het woordmerk en het beeldmerk gebruiken. Meer informatie: www.powermama.nl
Zorgverzekering power mama voor tijdens en na je zwangerschap in zwijndrecht voor vrouwen

Kijk ook of je recht hebt op een vergoeding.

Zwangerschapscursussen worden soms deels of zelfs volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Check jouw zorgverzekering of jij hier ook voor in aanmerking komt en of zij onze cursus vergoeden.